Zeilen in éénpersoonsboten tijdens instapdag WV Randmeer

In Finn, Solo, Contender, ILCA en OK-jol. 

BIDDINGHUIZEN- WV Randmeer in Biddinghuizen organiseert op zondag 26 mei, tussen 11:00 en 15:00 uur wederom dé landelijke instapdag voor liefhebbers van zeilen in éénpersoons boten. Dit als onderdeel van de Dutch Water Week en in samenwerking met het Koninklijke Nederlandse Watersport Verbond. 

Zeilen in één persoons boten zit de laatste jaren flink in de lift voor jong en oud. Het hele jaar door kun je erin zeilen. Dit is dé kans om meerdere één persoonsboten uit te proberen zoals: de Finn, Solo, Contender, ILCA (Laser) en OK-jol en dat op één locatie. Zo kan iedereen ervaren hoe leuk, spannend en vooral spectaculair het is om te zeilen in deze boten. Ook zijn de organisaties van de verschillende klasses aanwezig voor al je vragen. Laat je inspireren en stap in die boot. Er zal een Rib in de buurt zijn voor de veiligheid en om aanwijzingen te geven. Dit jaar zullen de twee  ILCA top zeilers Maxime Jonker en Duko Bos  aanwezig zijn om uitleg te geven en je te helpen met tip en tricks van het zeilen.  

WV Randmeer, Molecaten Park Flevostrand, Strandweg 1-B in Biddinghuizen ligt centraal in Nederland en is op weg om de grootste vereniging voor verschillende één persoons boten te worden.  

Aanmelden voor de instapdag kan via de website van WV Randmeer (https://www.wvrandmeer.com). Hier vind je ook meer informatie over de dag. 

 

 

Afbeelding 188 Afbeelding 188