Bij wie mag Watersport-TV aan boord kijken?

Voor opnames van nieuwe serie over veiligheid

Binnenkort start Watersport-TV met nieuwe opnames voor de serie ’Mag ik even aan boord kijken?’ In deze serie draait het om veiligheid aan boord van pleziervaartuigen.

Steven Tolhuijs van Keurmijnboot.nl geeft tips en tricks tijdens korte inspecties aan boord van verschillende boten. Tussendoor spreekt hij met de eigenaren. Vorig jaar hebben we een succesvolle en zeer goed bekeken pilot- aflevering gemaakt in Zeewolde. Bedoeling is om op korte termijn te starten met de opnames van nog enkele afleveringen.

’’We hebben tijdens de opnames in Zeewolde gemerkt dat booteigenaren terughoudend zijn als we plotseling met een camera op de steiger staan. Anderzijds angst hebben dat Steven allerlei dingen ontdekt aan boord, die niet in orde blijken te zijn. Het is absoluut niet de bedoeling dat we de eigenaar van de boot vermanend gaan toespreken. Integendeel. Het gaat ons vooral om de veiligheid door vrijblijvend wat aanbevelingen te geven die daar aan kunnen bijdragen,’’ aldus producent Eric van Staten die bestuurders van watersportverenigingen, eigenaren van jachthavens maar ook bootbezitters oproept om zich aan te melden. 

Lijkt het je leuk als Steven aan boord komt kijken, neem dan contact op met info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl) of bel met Eric van Staten, telefoon 072-5710158. 

 

Afbeelding 49 Afbeelding 49
Afbeelding 237 Afbeelding 237