Mercury Service Excellence

Garantie op kwaliteit en transparantie over de kosten

Voor booteigenaren met één van de vele motoren uit het assortiment van Mercury Marine biedt Mercury Service Excellence een garantie op service van hoge kwaliteit, in combinatie met transparantie over de kosten, zodat de onderhoudsvereisten al van bij de aankoop kunnen worden ingecalculeerd.

Mercury Marine EMEA Director of Aftersales Parts and Accessories, Massimo Vergagni: “Uitmuntendheid op het gebied van service staat al meer dan 80 jaar centraal bij Mercury. Samen met onze Mercury-dealers verbeteren we voortdurend onze werkwijzen om onze klanten tevreden te houden en hun motoren in de beste conditie te handhaven. Daarom tillen we ons onderhoudsprogramma graag naar een hoger niveau met prijs-voorspelbaarheid. Op die manier bieden we onze klanten zekerheid, zodat ze maximaal kunnen genieten van hun tijd op het water.”

Alle vereiste jaarlijkse servicebeurten zijn in het programma opgenomen, zodat booteigenaren de grootst mogelijke betrouwbaarheid van hun goed onderhouden motor kunnen ervaren. Alle monteurs van de door Mercury erkende centra zijn zeer goed opgeleid en ervaren om tijdig no-nonsense onderhoud uit te voeren zodat u zo snel mogelijk weer het water op kunt.

Uiteindelijk verhoogt Mercury Service Excellence de zekerheid die eigenaren van hun boot mogen verwachten. Of het nu gaat om een buitenboord-, binnenboord- of hekmotor, booteigenaren kunnen erop vertrouwen dat hun motor jarenlang krachtig en efficiënt zal werken.

Gratis garantieverlenging 

Naast betrouwbaarheid, een beter inzicht in alle kosten en zekerheid, komen booteigenaren die hun onderhoud laten uitvoeren door in de fabriek opgeleide monteurs bij Mercury-dealers in aanmerking voor een verlenging van de fabrieksgarantieperiode.

De initiële fabrieksgarantie wordt voor elke Mercury-buitenboordmotor - van een draagbaar model van 2,5 pk tot onze Verado 400R - verlengd tot een totaal van vijf jaar vanaf de aankoopdatum, op voorwaarde dat alle servicebeurten bij een Mercury-dealer zijn uitgevoerd. Eigenaren moeten het voorgeschreven onderhoudsschema volgen met gebruikmaking van hoogwaardige originele Mercury Precision Parts en Quicksilver-onderdelen en -accessoires om in aanmerking te komen voor de garantieverlenging. De garantieverlenging geldt niet voor commerciële toepassingen en raceboten.

 

Dit is een persbericht van Mercury Marine

mercury-header-blue mercury-header-blue