Wajer 44 in hotelzwembad onthuld

''Het had wat voeten in de aarde''

SAINT TROPEZ– Na de introductie eerder dit jaar toonde Wajer Yachts woensdag voor het eerst de nieuwe Wajer 44. Niet in de Middellandse Zee, maar in het zwembad van het exclusieve Hotel Le Beauvallon aan de Côte d’Azur.

Meer dan 350 gasten waren getuigen van dit spectaculaire aanzicht, waarbij Dries Wajer zelf de nieuwste telg onthulde. De Wajer 44 heeft aanzienlijk meer volume dan de Wajer 38, maar is met 13 meter compacter dan de Wajer 55. Een royale open dagboot die ook geschikt is voor comfortabele overnachtingen voor twee personen. Connectiviteit is het sleutelwoord, want dit model is helemaal ingericht op smart boating middels de Wajer Owners App. Inmiddels zijn er meer dan 25 verkocht.

“Het had wat voeten in aarde om de Wajer 44 in het zwembad te krijgen, maar wij blijven graag verrassen. Net als met de ontwikkeling van nieuwe jachten. Ik ben erg trots om de Wajer 44 aan onze eigenaren en de rest van de wereld te presenteren. Een échte Wajer, met de herkenbare strakke lijnen, tijdloze uitstraling en innovatief comfort.”

Unveil44 Unveil44