Laatste kans op een stel Dubarry Ultima zeillaarzen

Watersport-TV winactie eindigt op 31 oktober

Namens Dubarry mogen wij weer een stel Ultima Aquatech zeillaarzen verloten en dat doen we onder de trouwe kijkers en volgers van Watersport-TV. Wil je kans maken op een stel Dubarry’s ter waarde van € 379,- lees dan snel verder want deze winactie eindigt op 31 oktober a.s.

Veilig en comfortabel varen in de herfst en winter. De Ultima zeillaarzen uit de Dubarry Aquatech collectie gaan geen uitdaging uit de weg. Een must aan boord, dus. De Ultima zeillaars levert comfort en flexibiliteit en geeft je het beste niveau van robuuste, ademende en waterdichte bescherming. Het bovenwerk is gemaakt van DryFast-DrySoft™ leer met een Lycra ® stretch top voor een aansluitende pasvorm en met Dubarry’s NonSlipMarking™ zool ben je verzekerd van ultieme grip.

De Ultima is zeillaars is gemaakt voor actie op het water in alle weersomstandigheden. De waterdichte GORE-TEX voering zorgt voor actief ademend vermogen en voert transpiratievocht snel af. De Unisex zeillaars is verkrijgbaar in een RegularFit of ExtraFit voor de brede kuit in de maten EU 35-48.

Winactie

We gaan de Dubarry Ultima zeillaarzen verloten onder de bestaande en nieuwe abonnees van onze Nieuwsbrief en die van Dubarry. Ben je nog geen abonnee, dan kun je je vrijblijvend aanmelden. Je ontvangt dan wekelijks op donderdag de Watersport-TV Nieuwsbrief met het laatste watersportnieuws, interessante video’s, de leukste series, tips en tricks en regelmatige winacties.

De Dubarry winactie loopt tot 31 oktober 2023. De winnaar/ winnares zal persoonlijk door ons worden benaderd. Klik op Dubarry/ Watersport-TV winactie (https://www.dubarry.com/eu/nl/nl-watersporttv-winactie-2023-oktober).

 

1 1
1 1
1 1
1 1