Koen Mesman winnaar van Dubarry Ultima zeillaarzen

Het is altijd leuk als je iets mag verloten dat het goed terecht komt. Bij Koen Mesman twijfelen we hier niet over. De jonge zeiler uit Hoorn is winnaar geworden van de Ultima zeillaarzen (https://www.dubarry.com/eu/nl/search?q=ultima) die we namens Dubarry mochten verloten onder de abonnees van onze wekelijkse nieuwsbrief.

De winactie was voor veel volgers van Watersport-TV, die nog geen abonnee waren, reden om zich alsnog te abonneren op onze nieuwsbrief. Erik Mesman, de vader van Koen was dit al, maar zijn zoon nog niet. 

’’Bedankt Watersport-TV en Dubarry voor de mooie laarzen, deze kan ik heel goed gebruiken. Ik ben dit najaar geselecteerd voor op opleiding voor CWO instructeur bij Zeilschool Allemansend en zal ze dus veel gaan dragen en natuurlijk ook aan boord van de boot van mijn ouders,’’ aldus Koen die we mede namens Dubarry veel plezier wensen met zijn laarzen en veel succes met zijn zeilopleiding.

Regelmatig hebben wij een winactie voor de volgers van Watersport-TV en abonnees van onze nieuwsbrief. Heb je de winactie met J+F ROCKSTARS al gezien? Klik Hier! (https://www.watersport-tv.nl/nw-31400-7-4327924/nieuws/win_een_set_jf_rockstars_glazen_die_nooit_omvallen.html?page=0)

 

Afbeelding 81 Afbeelding 81
Afbeelding 80 Afbeelding 80