Watersport-TV verloot 10 kaarten voor Masters EXPO

Preview van Lumen Yachts

AMSTERDAM- In de RAI in Amsterdam vindt van 7 tot en met 10 december de Masters Expo (https://mastersexpo.com/category/cars-boats/) plaats. Namens LUMEN Yachts mogen wij tien entreekaarten weggeven voor deze exclusieve beurs. We gaan de kaarten verloten onder de kijkers van Watersport-TV.

Watersportliefehebbers worden op de Masters Expo getrakteerd op een exclusief voorproefje van de toekomst van ultra-modern cruisen met de onthulling van de LUMEN (http://lumenyachts.com) 10 meter, gebouwd door JR Yachts in Drachten. LUMEN is een baanbrekend schip met een minimalistisch design voorzien van state-of- the-art technologie op het gebied van schoon, elektrisch en dus duurzaam varen. Voor het ontwerp tekent Mulder Design.

Het onderwaterschip is ontworpen door Jaap de Jonge; eigenaar en oprichter van JR Yachts die gespecialiseerd is in het ontwerpen van super efficiënte onderwaterschepen, hetgeen bij elektrisch varen van essentieel belang is om een maximale range te kunnen bewerkstelligen.

Met een lengte van 10 meter, een breedte over-all van 3.0 meter, en een diepgang van 0.6 meter, belooft LUMEN een unieke ervaring te bieden voor liefhebbers van klasse, rust en stilte. De boot krijgt een actieradius van 100 km door het super efficiënte onderwaterschip. Met een leeggewicht van slechts 2700 kg en CE-categorie C- classificatie voor 10 personen, is LUMEN een toonbeeld van schoonheid, stabiliteit en innovatie.

Alle gedetailleerde specs en technologische snufjes worden in het voorjaar tijdens de officiële VIP-lancering bekend gemaakt. Wat we wel alvast kunnen verklappen is de hulconstructie. Ultra-modern design met high-quality vacuüm-geïnfundeerd Vynilesther en sandwich schuimkern.

Wil je kans maken op twee entreekaarten ter waarde van € 100,- , stuur dan voor 1 december 17.00 uur een reactie naar info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl). De winnaars krijgen de tickets per mail toegestuurd.

Afbeelding 42 Afbeelding 42
Afbeelding 44 Afbeelding 44
Afbeelding 43 Afbeelding 43