Dutch Water Week 2024

Wat is er allemaal te doen?

ALMERE- Toen we onlangs naar aanleiding van het niet doorgaan van de Allianz Regatta op de site van de Dutch Water Week keken, bleek het laatste bericht van vorig jaar zomer. Even vroegen we ons af ook de DWW niet zou doorgaan. Gelukkig blijkt dit niet het geval. Het watersportspektakel trapt op 25 mei af en Watersport-TV blikt alvast vooruit.

De Dutch Water Week, powered by Allianz, is een breed watersportfestival dat in het teken staat van bekijken, beleven en beoefenen. ’’Als Watersportverbond hebben we onder meer als doel om meer mensen vaker te laten watersporten. De Dutch Water Week is een podium waarop we ons brede scala aan mogelijkheden op een toegankelijke manier kunnen presenteren aan een brede doelgroep,’’ aldus Arno van Gerven, directeur van het Watersportverbond.

Van suppen tot roeien en van kanoën tot windsurfen; de Dutch Water Week heeft werkelijk alles te bieden voor de watersportliefhebber. De week zelf is gratis toegankelijk. Voor deelname aan sommige activiteiten kan een kleine bijdrage worden gevraagd. Dit feestelijke watersportfestival biedt voor elk wat wils. Met onder andere Optimist on Tour XL en clinics voor jong en oud. Kortom, een evenement waar je kunt genieten van de wateren rond Almere, Lelystad en Amsterdam!

De Dutch Water Week is van 25 mei tot en met 2 juni en voor het volledige programma klik hier! (https://dutchwaterweek.com/evenementen/)

 

Foto Dutch Water Week

 

Afbeelding 216 Afbeelding 216
Afbeelding 218 Afbeelding 218
Afbeelding 217 Afbeelding 217