Vaar mee met Watersport-TV

Van Amsterdam, Waterland naar Purmerend

AMSTERDAM- In de serie Vaar mee met Watersport-TV  (https://youtu.be/OM9FQws4WYU?si=YPRNCZcz8phIn8co) ben je onze gast aan boord van onze redactieboot.

In deze aflevering varen we van Amsterdam over het Noordhollands kanaal richting Broek in Waterland. Vervolgens gaan we richting Monnickendam. Voor de serie Holland Vaart (https://youtu.be/64amTqFw6Ak?si=-yBIOfqWx3LX4flQ) waren we hier al eerder. Na een overnachting vervolgen we de volgende dag onze vaartocht via Volendam, Edam naar Purmerend. 

Met onze redactieboot zijn we veel onderweg en varen de mooiste routes die we graag met de kijkers van Watersport-TV willen delen. Vanaf het water ziet de wereld er totaal anders uit, wordt vaak gezegd. En dat is ook zo. Rust, vrijheid, prachtige natuur waar je alle tijd voor hebt om van te genieten, terwijl de boot rustig verder kabbelt.

’’De vaarbeelden zijn bijzonder rustgevend’’, zo liet een kijkster weten. ’’Het is heerlijk om thuis op de bank toch het idee te hebben dat je aan boord bent.’’

Bewust zenden we de beelden uit met de real life omgevingsgeluiden: je hoort de vogels, de wind...het kabbelde water en af en toe stemmen van mede-watersporters. En als je liever luistert naar je eigen muziek bij het meevaren, dan is dat natuurlijk ook prima.

Onderweg meren wij op allerlei plekken af, vaak in havens en daar maken we ook korte reviews (https://www.watersport-tv.nl/tp-31400-2/jachthaven%20reviews) van. Handig als jezelf op pad gaat met de boot. 

 

Afbeelding 302 Afbeelding 302
Afbeelding 303 Afbeelding 303