Warming-up voor Hiswa te Water 2024

Watersport-TV Special met belangrijkste primeurs en veel nieuws

LELYSTAD- De organisatie van de Hiswa te water rammelt op de trommel als warming-up voor de komende 39e editie. Die vindt plaats van 28 augustus tot en met 1 september. Watersport-TV gaat een special opnemen, waarvoor exposanten zich nu al kunnen aanmelden.

In maart jl. meldde de organisatie van de bootshow al dat nagenoeg alle beschikbare exposantenplaatsen in de haven zijn gevuld. In een woensdag verzonden persbericht staat dat het aanbod op de kade is uitgebreid. Er zijn diensten- en informatie-stands, maar er is ook veel aandacht voor zelf klussen aan de boot, fun-producten en spektakel op en rond het water. 

In het aanbod aan zeiljachten springen de Arcona 50 en de Shogun 43 in het oog, snelle comfortabele jachten voor de verwende zeiler. Bij de motorjachten is de keuze zo mogelijk nog groter. En natuurlijk zijn er weer veel snelle, luxe en fraaie RIB’s te bewonderen. Echt Nederlandse boottypes zijn de sloepen en tenders. In dat segment is de keuze overweldigend. 

Verder is er tijdens de Hiswa te water elke dag wel een feestje te vieren. De KNRM, die dit jaar 200 jaar bestaat, zal aan een eigen steiger opnieuw veel gasten en redders aan de wal verwelkomen. Bedrijven als Linssen (75 jaar), Boarnstream (60 jaar), X-Yachts Benelux (40 jaar) en Jonkers Yachts (25 jaar) zullen op de beurs aandacht geven aan het bereiken van een bijzondere mijlpaal. 

Watersport-TV special

Watersport-TV zal net als op Boot Dusseldorf en Boot Holland een 25 minuten durende Hiswa te water special (https://www.youtube.com/watch?v=k0i4L47q0kA&t=1s) maken.  ’’De opnames zijn op de openingsdag van de beurs en de special gaat donderdag 29 augustus online,’’ aldus producent Eric van Staten die exposanten adviseert om hun primeurs op tijd te melden. ’’Vaak worden we op de steigers, als we bezig zijn met de opnames, nog door deelnemers aangesproken en gevraagd even langs te komen. Op de draaidag is daar veelal geen gelegenheid meer voor. De eerste exposanten hebben zich overigens al gemeld.’’

Voor meer informatie/ aanmelden neem contact op via info@watersport-tv.nl (mailto:info@watersport-tv.nl) of bel 06-55768002.

 

Afbeelding 318 Afbeelding 318
Afbeelding 319 Afbeelding 319
Afbeelding 181 Afbeelding 181
Afbeelding 317 Afbeelding 317