Duurzaam Varen Dagen

Zaterdag 29 en zondag 30 juni op Java eiland

AMSTERDAM- De Coalitie Duurzaam Varen heeft als doel duurzaamheid in de pleziervaart, passagiersvaart en professionele vaart te bevorderen. De CDV is een belangrijke ‘sparringpartner’ geworden voor diverse overheden, zoals bijv. voor het Programma Varen van de Gemeente Amsterdam.

Ieder jaar organiseert de CDV de Duurzaam Varen Dagen om zowel particulieren als professionals kennis te laten maken met duurzaam/elektrisch varen en informatie te geven over elektrisch varen en alles wat daarmee te maken heeft. Ook de Gemeente Amsterdam, incl. medewerkers van het Programma Varen, zijn dan aanwezig. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers proefvaren met elektrisch varende boten om zelf te ervaren hoe mooi en fijn elektrisch varen is. Daarnaast zullen de CDV-leden stands op de wal hebben.

Dit jaar worden de Duurzaam Varen Dagen georganiseerd op zaterdag 29 en zondag 30 juni. De locatie is de kop van het Java eiland in Amsterdam. Aangezien de kades vrij hoog zijn, zullen er tijdelijk drijvende steigers worden voorzien. Het evenement is onderdeel van het 4-daagse programma van de Zeehavendagen 2024. Voor meer info klik op Duurzaam Varen Dagen (https://www.duurzaam-varen.org/duurzaam-varen-dag).

Dit is een nieuwsflits, op basis van een aangeleverd persbericht.

 

 

Afbeelding 390 Afbeelding 390
Afbeelding 289 Afbeelding 289