Opnames Holland Vaart afgesloten

Vanaf half juli online op Watersport-TV

Aan alles komt een einde, zo ook aan de opnames van Holland Vaart waarvoor we de afgelopen weken in Friesland waren. De foto’s illustreren de omstandigheden...mooi weer, blauwe lucht en imposante wolken...een echt Holland Vaart decor.

We begonnen in Dokkum en eindigde via onder meer het Lauwersmeer, Smallingerland, een stukje Turfroute vandaag in Heerenveen. Wat hebben we onderweg veel gezien en genoten van de prachtige Friese landschappen, ongerepte natuur, maar ook de enorme gastvrijheid en de bijzondere ontmoetingen. We hebben veel en leuke reacties gehad om op onze dagelijkse berichten op social media. En regelmatig werden we aangesproken en kwamen mede-watersporters even langszij. 

We bedanken Elisabeth Pilat, Esther Bos en Margreet Droge voor alle hulp en inspanningen. We mogen onze redactieboot, een Antaris, in afwachting van de Sneekweek bij Aquatec in Woudsend neerleggen. Dank Klaas! In de tussentijd gaan we hard aan de slag met editen van alle beelden die wij geschoten hebben. Vanaf half juli is de eerst volgende aflevering van Holland Vaart te zien op Watersport-TV.

Afbeelding 480 Afbeelding 480
Afbeelding 469 Afbeelding 469
Afbeelding 470 Afbeelding 470
Afbeelding 453 Afbeelding 453
Afbeelding 449 Afbeelding 449
Afbeelding 448 Afbeelding 448