60 jaar VETUS...een indrukwekkende mijlpaal

Een interview met CEO Marcel Borsboom 

Dit jaar viert VETUS haar 60-jarig jubileum, een indrukwekkende mijlpaal. In een interview met CEO Marcel Borsboom gaan we in op het succes van VETUS.  De hoogtepunten tijdens zijn ambtsperiode, de evolutie van het bedrijf sinds zijn aantreden in 2002 en de toekomstplannen voor de komende jaren. 

Na diverse eigendomswisselingen werd Marcel in 2009 algemeen directeur en sindsdien staat hij als kapitein aan het roer bij VETUS. 

Hoe ben je terechtgekomen bij VETUS? 

“Ik had een training gegeven aan de toenmalig directeur, die commercieel  sterk was, maar behoefte had aan ondersteuning bij de organisatorische en financiële aspecten van het bedrijf,” beschrijft Marcel. “Tijdens een diner bood hij mij een baan aan als manager operations. Ik nam toen de verantwoordelijkheid op me voor de logistiek, het magazijn, financiën en HR. Hij richtte zich op marketing en sales en samen vormden we een sterk duo. Zo is het allemaal begonnen.” 

Wat betekent het 60-jarig jubileum voor jou? 

“Op dit moment staat VETUS er zeer sterk voor, sterker dan ooit tevoren. Zowel op het gebied van productontwikkeling als financieel gezien zijn we uitstekend gepositioneerd. Dit jaar betrekken we een gloednieuw hoofdkantoor met een omvangrijke logistieke operatie. De tevredenheid onder medewerkers is hoger dan ooit. Kortom, VETUS staat er uitstekend voor tijdens ons 60-jarig jubileum.” 

Ga voor het hele interview naar de website van VETUS (klik hier) (https://vetus.com/nl/blog/60-years-of-vetus-interview-ceo/?utm_source=newsletter&utm_medium=e-mail&utm_campaign=watersporttv-july-2024)

 

 

 

 

Afbeelding 544 Afbeelding 544
Afbeelding 545 Afbeelding 545