HISWA te water Special 2024...extra aflevering!

Vanwege grote belangstelling onder exposanten

LELYSTAD- Tijdens de komende HISWA te water zal Watersport-TV weer aanwezig zijn. Naast een impressie van de beurs zullen we met presentator Matthijs Kat langsgaan bij een select aantal exposanten om de belangrijkste primeurs te belichten.

De belangstelling onder exposanten is dusdanig groot dat we hebben besloten om twee specials van circa 25 minuten te maken. De opnames voor de eerste special zijn op de openingsdag van de HTW. Deze aflevering gaat donderdag online. Op vrijdag 30 augustus nemen we de tweede aflevering op. Deze special gaat zaterdag online op Watersport-TV en op onze social mediakanalen en die van onze partners. En zal ook na de beurs online te zien zijn.

Een item in de HISWA te water Special is circa 3 minuten. In overleg met de deelnemende exposant wordt vooraf een script gemaakt en een tijdstip gepland voor de opnames.
Alle deelnemers ontvangen een origineel video-bestand dat rechten vrij gebruikt mag worden op de eigen kanalen.  De special zal uitgebreid gepromoot worden op alle platforms van Watersport-TV.

Belangstelling? Neem snel contact op met de redactie van Watersport-TV. Dit kan telefonisch via 072-5710158 of 06-55768002 of stuur een bericht naar info@watersport-tv.nl.

Watersport-TV is in 2017 online gegaan en inmiddels uitgegroeid tot het grootste watersportkanaal in de Benelux. Met dagelijks het belangrijkste watersportnieuws, series zoals Vaarplezier, Holland Vaart, Passie voor Watersport, Bootklussen, Mag ik even aan boord kijken en Boot in Beeld, bereiken we maandelijks gemiddeld 50.000 watersportliefhebbers.

Afbeelding 319 Afbeelding 319