Marine Protections Foils nu ook in Nederland

Professional Yacht Care en Yacht Armor bundelen krachten

AMSTERDAM– Professional Yacht Care is een strategische samenwerking gestart met Yacht Armor aan voor de introductie van de baanbrekende Marine Protection Foils in Nederland. De folies beschermen jachten tegen UV-straling, krassen, verkleuring, zoutwater en andere schadelijke invloeden. Deze zelfklevende, transparante films worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om de esthetiek van het jacht te behouden door de maximale bescherming die ze bieden.

Als eerste gecertificeerde Yacht Armor Installer in Europa zet Professional Yacht Care (http://www.professionalyachtcare.com) een nieuwe standaard voor de bescherming van jachten tegen de maritieme elementen. De folies zijn eenvoudig aan te brengen, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing zijn voor jachteigenaren die hun investering willen beschermen.

”We zijn enorm blij met de samenwerking met Yacht Armor waardoor we deze innovatieve beschermingsoplossingen naar Nederland kunnen brengen,” zegt Matthijs Kat, CEO bij Professional Yacht Care. ”Onze klanten kunnen nu profiteren van een geavanceerde technologie die niet alleen de levensduur van hun jachten verlengt, maar ook de schoonheid en de waarde ervan beschermt, ook onder de meest uitdagende maritieme omstandigheden.”

Varianten

De Marine Protection Foils van Yacht Armor zijn - afhankelijk van de specifieke behoefte - beschikbaar in verschillende varianten, waaronder folie voor romp, dek, interieurdelen en superstructure. Belangrijke voordelen: UV-bescherming: voorkomt verkleuring en schade door zonlicht. Krasbestendigheid: beschermt tegen dagelijkse slijtage, stoten en krassen. Zelfhelende eigenschappen: kleine krassen verdwijnen vanzelf door blootstelling aan warmte. Chemische bestendigheid: bestand tegen zoutwater, oliën en andere chemische stoffen.

Professional Yacht Care biedt van advies en installatie tot onderhoud en reparatie, gebaseerd op jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit. De service die Professional Yacht Care aanbiedt wordt nog completer met deze samenwerking die een belangrijke stap voorwaarts betekent voor het aanbod in high end maritieme beschermingstechnologieën voor de Nederlandse markt.

Voor meer informatie over Marine Protection Foils en de diensten van Professional Yacht Care kunt u telefonisch contact opnemen via 0858640063 of per mail via info@professionalyachtcare.com (mailto:info@professionalyachtcare.com)

Over Professional Yacht Care

Professional Yacht Care is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van onderhoud en zorg voor jachten in Nederland. Met een toegewijd team van experts biedt Professional Yacht Care uitgebreide diensten voor het behoud en de bescherming van luxe jachten, met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

Over Yacht Armor

Yacht Armor is een wereldwijd erkende leverancier van premium Marine Protection Foils, ontworpen om jachten te beschermen tegen de elementen en slijtage. Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen biedt Yacht Armor op maat gemaakte oplossingen die zorgen voor het behoud van de esthetiek en de waarde van jachten.

 

IMG_4414 IMG_4414
Afbeelding 573 Afbeelding 573
IMG_4371 IMG_4371