Vrijheid Klasse Organisatie zoekt klusruimte voor promoboten

In regio tussen Amsterdam, Loosdrecht en Rotterdam

AMSTERDAM- De Vrijheid Klasse Organisatie is dringend op zoek naar een klusruimte waar de promoboten kunnen worden gerestaureerd of een onderhoudsbeurt kunnen krijgen.

’’De Vrijheid Klasse Organisatie stimuleert het wedstrijdzeilen in de Vrijheid. We doen dit door instappen zo laagdrempelig mogelijk te maken. Daarvoor zetten we promotieboten in en geven we jaarlijks een cursus,’’ aldus Freek Loos.

’’De VKO heeft al drie promoboten in de vaart maar er is behoefte aan meer promotieboten. Aan boten is geen gebrek maar aangeboden boten hebben doorgaans een grondige renovatie nodig. We hebben nog vier boten liggen. Een renovatie neemt doorgaans twee jaar in beslag maar dan hebben we een wedstrijdwaardig schip dat volledig in de epoxy staat en waar in de toekomst weinig onderhoud aan nodig is. Het werk wordt gedaan door vier enthousiaste vrijwilligers die één dag in de week met plezier in de weer zijn met de prachtige rompjes.’’

’’Komende winter gaat de huidige werkruimte (een kas) gesloopt worden en we zijn dus onze fantastische klusplek kwijt en hebben nog geen betaalbare vervanging gevonden. Wie heeft en tip voor ons voor een alternatieve plek in de regio tussen Amsterdam, Loosdrecht en Rotterdam? We zoeken een ruimte van tenminste 6x10m met stroom waar wij aan twee Vrijheidjes kunnen werken en onze materialen en gereedschap veilig kunnen achterlaten.’’

Weet je een geschikte ruimte, stuur een bericht naar Watersport-TV (mailto:info@watersport-tv.nl) en wij brengen je in contact met de VKO.

 

Afbeelding 626 Afbeelding 626
Afbeelding 625 Afbeelding 625
Afbeelding 627 Afbeelding 627