Hanse 590 maakt zeilen gemakkelijker

Te zien op het Cannes Yachting Festival

CANNES- Zoals alle Hanse jachten staat de Hanse 590 voor snel en gemakkelijk zeilen. Dit maakt het jacht veilig, comfortabel en volledig geschikt voor single-handed zeilen. In combinatie met de boeg- en hekschroeven, is het aanleggen of manoeuvreren in smalle havens kinderspel.

De typische Hanse lijnen, het elegante silhouet en de omgekeerde boeg geven de Hanse 590 haar opvallende verschijning. Tegelijkertijd draagt het verfijnde ontwerp van de romp bij aan haar stabiliteit en prestaties. De boegspriet maakt het mogelijk om altijd optimaal te zeilen, waardoor het jacht optimaal presteert op het water.

In de Hanse 590 zorgt het baanbrekende ontwerp van Berret-Racoupeau voor uitstekende zeileigenschappen met een enorm volume van het jacht - en dus een hoog niveau van comfort in deze klasse. Van de diverse ontwerpopties benedendeks tot de extreem ruime eigenaarshut en de goed doordachte cockpit met veel ruimte en bewegingsvrijheid.

Van de optionele hardtop, de grootste in haar klasse, die schaduw en bescherming biedt wanneer dat nodig is, tot de serre op het voordek en de grote bijbootgarage met het Smart Tender Systeem achter het enorme zwemplateau.

De Hanse 590 (https://hanseyachts.com/gb/sailing-yachts/hanse-590/?utm_source=email&utm_medium=newsletter&utm_campaign=HANSE-590-launch-08-2024) is voor het eerst in het water te bewonderen tijdens het Cannes Yachting Festival (https://www.cannesyachtingfestival.com/#/).

 

 

Afbeelding 646 Afbeelding 646
Afbeelding 649 Afbeelding 649