VETUS start samenwerking met populaire YouTubers SV Delos 

VETUS, wereldwijd bekend als ontwikkelaar van complete bootsystemen, is een opvallende samenwerking aangegaan met de populaire zeil-YouTube-sterren van SV Delos. Deze sponsorovereenkomst brengt twee toonaangevende merken binnen de jachtindustrie samen.

In het kader van deze nieuwe samenwerking zullen de ervaren vloggers een reeks innovatieve VETUS-oplossingen en -producten aan boord presenteren aan hun wereldwijde publiek, dat enthousiast hun inspirerende Sailing SV Delos YouTube-kanaal en sociale mediaposts volgt. 

VETUS levert de scheepsuitrusting speciaal om Brian Trautman van SV Delos en zijn vrouw Karin te ondersteunen bij hun ambitieuze project om Delos 2.0 te bouwen - een aluminium expeditie catamaran die is ontworpen voor uitgebreide cruises. De nieuwe Delos Explorer 53, die hun huidige zeiljacht met één romp zal vervangen, zal in hoge mate op maat gemaakt en milieuvriendelijk zijn, met hybride-elektrische voortstuwing, een enorm zonnepaneel, geïntegreerde regenwateropvang en een onderhoudsarme buitenkant. 

Belangrijke onderdelen voor het voortstuwingssysteem van de Delos 2.0 zullen worden geleverd door VETUS, waaronder de schroefas, de as afdichting, de zeewaterfilters en het volledige uitlaatsysteem, evenals geluidsisolatie. Met als doel een lancering eind 2025, zullen Brian en Karin ook verschillende andere VETUS-systemen installeren in de nieuwe constructie, zoals de toiletten, zwartwatertanks, tankaansluitingen en brandstoffilters. 

Lees het volledige persbericht hier (https://vetus.com/news/press-release-new-partnership-with-youtubers-sv-devos/?utm_source=watersport-tv&utm_medium=e-mail&utm_campaign=watersporttv-september-2024)!

 

 

vlcsnap-2024-01-24-12h01m41s586 copy vlcsnap-2024-01-24-12h01m41s586 copy