LUMEN E10 via HISWA te water op internationale tour

Nu aanmelden voor proefvaren in Lelystad

LELYSTAD- De LUMEN E10 start in september een internationale tour langs bestemmingen als Cannes, Genua, Friedrichshafen, Saint Tropez, de Zwitserse en Italiaanse meren, en natuurlijk Barcelona. De komende dagen is deze innovatieve, volledig elektrische boot nog in eigen land te bewonderen, onder meer in Lelystad. Wie wil kan tijdens de HISWA te water een proefvaart maken.

Hoewel de LUMEN E10 dit jaar niet te zien zal zijn op de beurs, kunnen geïnteresseerden haar nog steeds bewonderen en ervaren in Lelystad, waar ze in volle glorie gepresenteerd wordt – maar dan buiten het officiële evenement om. Naast Lelystad zal de LUMEN E10 ook te zien zijn in Amsterdam en Loosdrecht/Kortenhoef.

Deze periode biedt een unieke kans om de LUMEN E10 van dichtbij te ervaren. Stap aan boord en ontdek hoe het voelt om geruisloos en volledig elektrisch over het water te glijden in deze uiterst makkelijk manoeuvreerbare boot, voorzien van state-of-the-art technologie.

LUMEN Yachts staat bekend om zijn innovatieve benadering van elektrisch varen. Met een focus op duurzaamheid, gebruiksgemak en geavanceerde technologie, bieden wij luxe jachten die niet alleen indruk maken met hun prestaties, maar ook bijdragen aan een schonere toekomst op het water.

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen voor een persoonlijke afspraak. Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline Terpstra via 0651396141 of bezoek de website (klik hier). (http://www.lumenyachts.com)

 

Afbeelding Afbeelding