Linssen Yachts met 35 SL Sedan op Interboot 2024

Van 25 tot en met 29 september

MAASBRACHT – Linssen Yachts neemt deel aan Interboot (https://www.interboot.de), die van 25 tot en met 29 september wordt gehouden in Friedrichshafen, Duitsland. Deze toonaangevende watersportbeurs, gelegen aan de prachtige Bodensee, trekt jaarlijks een groot aantal enthousiaste bezoekers uit zowel Duitsland, Oostenrijk als Zwitserland.

Tijdens de Interboot presenteert de werf de Linssen 35 SL Sedan, een open kuip motorjacht van 10,70 x 3,35 meter. Dit schip is uitermate geschikt voor de vele binnenwateren van Europa en vormt ook een perfecte keuze voor de Zwitserse meren, waar de ruimte en ligplaatsen beperkt is. De Linssen 35 SL Sedan biedt comfort en luxe, gecombineerd met het gebruiksgemak dat u van Linssen Yachts mag verwachten.

Met zijn tijdloze design en hoogwaardige afwerking is de Linssen 35 SL Sedan ontworpen voor de ultieme vaarbeleving. Dit model is ideaal voor zowel beginnende als ervaren watersportliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en elegant schip voor hun tochten over de Europese waterwegen.

Linssen is te vinden in Hal B1, Standnummer 304.

 

 

Afbeelding 27 Afbeelding 27
Afbeelding 28 Afbeelding 28
Afbeelding 30 Afbeelding 30
Afbeelding 29 Afbeelding 29