Beneteau onthult Swift Trawler 54

Tijdens Cannes Yachting Festival

CANNES- Het Franse Beneteau introduceert tijdens het Yachting Festival in Cannes de Swift Trawler 54. In de traditie van zijn voorgangers biedt dit 17-meter lange jacht een perfecte balans tussen comfort en functionaliteit.

Deze trawler biedt een moderne kijk op lange afstand cruisen, waarbij genieten van de reis net zo belangrijk is als van de bestemming. De leefruimtes aan boord zijn comfortabel en ruim, en het verfijnde interieur is met zorg ontworpen om een echt ’thuis weg van huis’ gevoel te geven. Het schip heeft 4 hutten voor zes personen, met de optie voor een extra crew verblijf.

Technisch is de Swift Trawler 54 goed uitgerust en de twee 550 pk motoren zijn zeer efficiënt qua brandstofverbruik. Het schip heeft een kruissnelheid van 8 tot 10 knopen en een topsnelheid van 20 knopen. De trawler heeft ook de nieuwste technische snufjes aan boord, zoals ultramoderne navigatiesystemen en Sleipner Vector Fins stabilisatoren.

Duurzaam varen

Uniek aan dit model is de optionele ‘Silent Boat’-technologie, waarbij de Swift Trawler 54 wordt uitgerust met een lithium-accupakket en zonnepanelen op het dak. Dankzij deze voorzieningen kan het schip geruime tijd zelfvoorzienend opereren, zonder het gebruik van een generator of walaansluiting. Deze innovatieve technologie doet geen concessies aan comfort en luxe, en draagt tegelijkertijd bij aan een duurzamere toekomst op het water.

Beneteau, het gerenommeerde Franse merk met een 140 jaar ervaring in de jachtbouw, presenteert het nieuwe model voor het eerst aan het publiek op het Yachting Festival van Cannes, dat plaatsvindt van 10 tot 15 september.

Afbeelding 31 Afbeelding 31
Afbeelding 34 Afbeelding 34
Afbeelding 33 Afbeelding 33
Afbeelding 32 Afbeelding 32