De Princess S65 indrukwekkend tot in elk detail

De standaard voor luxe jachten

CANNES- Begin dit jaar kondigde Princess Yachts de ontwikkeling aan van de Princess S65, een nieuwe toevoeging aan de sportieve S-klasse. Tijdens de onthulling op het Cannes Yachting Festival trok dit jacht veel aandacht van zowel jachtliefhebbers als professionals in de industrie. Haar strakke ontwerp, gecombineerd met geavanceerde techniek en uitzonderlijk comfort, maken de S65 in elk detail tot een indrukwekkende verschijning.

De Princess S65 (https://www.princess-yachts.nl/onze-vloot/princess-s65-2/) straalt veel kracht en elegantie uit en met haar lengte van 20 meter biedt zij alle ruimte voor comfortabele leef- en buitenruimtes. Het voordek is een ideale plek voor ontspanning en op het achterdek vinden we een gezellige zithoek met eettafel, een zonnedek, een hydraulisch zwemplatform en een tendergarage. De royale sportbridge is zoals altijd een fantastische plek om van het uitzicht te genieten tijdens het varen. Benedendeks vinden we vier luxe hutten met plaats voor acht gasten, waaronder een eigenaars hut over de volledige breedte van het schip.

Uitgerust met twee MAN V12-1400 motoren, bereikt de S65 snelheden tot 36 knopen, met soepel en wendbaar vaargedrag. De combinatie van luxe, prestaties en vakmanschap maakt de Princess S65 een onvergetelijke ervaring op zee.

In Cannes maakte ook de Princess S80 haar debuut. Daarnaast is de Britse werf bezig met het ontwikkelen van de Princess X90. 

Princess Yachts

Princess Yachts, gevestigd in Plymouth, zet al bijna 60 jaar lang de standaard voor luxe jachten. De Britse werf staat bekend om het ontwerpen en produceren van jachten die krachtig en opwindend zijn, met stijlvolle, eigentijdse afwerkingen. De Princess Design Studio ontwierp de S65 met de kenmerkende aandacht voor details wat het handelsmerk van het bedrijf is geworden. De S-klasse belichaamt de voortdurende toewijding van Princess Yachts aan het leveren van de ultieme luxe op zee en is een indrukwekkend nieuw hoofdstuk in de rijke geschiedenis van vakmanschap en innovatie.

 

Afbeelding 88 Afbeelding 88
Afbeelding 86 Afbeelding 86
Afbeelding 85 Afbeelding 85
Afbeelding 89 Afbeelding 89