Kempers watersport sluit seizoen af met proefvaarweekend

Onder het genot van een drankje

AALSMEER - Volgend seizoen varen in een nieuwe boot, maar nog geen idee welke? Dan is een bezoek aan het proefvaarweekend (18 en 19 oktober) bij Kempers Watersport (https://www.kemperswatersport.nl) in Aalsmeer aan aanrader. Een groot aantal boten ligt in het water. Vaarklaar om uit te proberen.

’’Tijdens dit weekend hebben wij een ruime collectie demo-boten in het water klaarliggen voor een proefvaarmenu. Dit menu houdt in dat dat wij u graag in onze showroom ontvangen met een Halloween-petitfour (het is tenslotte de tijd van het jaar) en een bubbeltje. Daarna volgt er een proefvaart met de boot van uw keuze en desgewenst sluiten we in onze Kempersbar af met een drankje naar keuze. Prima weekendmenu dachten wij zo,’’ aldus Bart Kempers.

’’Reserveren is altijd fijn, maar binnenlopen is ook prima (van 10.00 tot 17.00 uur op beide dagen). Een afspraak maken garandeert uiteraard dat er op de door u gewenste tijd de boot van uw keuze vaarklaar is gemaakt. We hebben diverse boten in het water liggen, maar laat ons vooral weten waar u graag mee wilt proefvaren, dan zorgen we dat uw boot beschikbaar is. En wij zijn in een opperbeste stemming om goede zaken met u te doen! Dus overweegt u de stap naar wat anders voor volgend seizoen, kom dan zeker langs, wij zijn op voorhand enthousiast over uw inruilvoorstel, ook als dit geen boot is!’’

 

 

Afbeelding 171 Afbeelding 171