Unieke Volga draagvleugelboot te koop

Oostblokklassieker met bijzondere techniek aan boord.

AALSMEER- Het is niet zo dat we alle te koop aangeboden boten een podium geven, maar voor deze Volga draagvleugelboot maken we graag een uitzondering. Het is een Oostblokklassieker met bijzondere techniek aan boord.

Direct naar video (https://youtu.be/7qp1WfusUQU?si=ZdWRnJLJAhkVWfUe)

In een in rap tempo veranderende wereld (denk aan elektrificatie) is dit zonder meer een interessante boot te noemen. Er zijn geweldige eFoilboards, er varen prachtige boten rond met zeer geavanceerde, innovatieve voortstuwingsystemen, maar... die zijn kostbaar, érg kostbaar...

En dan hebben we deze Volga. Met techniek uit het Oostblok uit de jaren ’50 en ’60 die tot op de dag van vandaag nog functioneert. En hóe! Het varen voelt als zweven, met nauwelijks een hekgolf, weinig geluid en een waanzinnig laag verbruik. 

Met liefde door een vakman gerestaureerd, met een splinternieuwe Yanmar dieselmotor, mooie dikke leren bekleding en zelfs stoelverwarming alsmede een tegelijk modern en klassiek ogend en zeer functioneel dashboard. 

De Volga wordt te koop aangeboden door Kempers Watersport in Aalsmeer. Voor meer informatie, klik hier! (https://www.kemperswatersport.nl/aanbod-boten-jachtmakelaar/236201/volga-draagvleugelboot/)

 

Fotografie/ video Kempers Watersport

Afbeelding 175 Afbeelding 175
Afbeelding 174 Afbeelding 174