Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief

Deel ons watersportnieuws op je website

Wekelijks op donderdag versturen wij naar zo’n 4000 watersportliefhebbers onze nieuwsbrief (https://gnap.ziber.eu/publish/Mailinglist/Mailing/Index/37351?Layout=TwoColumn) met daarin het belangrijkste nieuws van de afgelopen week, tips en tricks, interviews...columns...leuke inspirerende vaarroutes en nog veel meer.

De nieuwsbrief is onderscheidend en wordt veel gelezen. En we ontvangen enthousiaste reacties van de lezers, waarvan velen binnen enkele minuten na het versturen, al de nieuwsbrief openen. In tegenstelling tot bij andere media, waar je voor het kunnen lezen van redactionele artikelen een vergoeding moet betalen, is dit bij Watersport-TV niet zo. We kennen geen zogenaamde betaalmuur. 

Wil je net als duizenden mede-watersporters ook wekelijks onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op de volgende link: Watersport-TV Nieuwsbrief (https://www.watersport-tv.nl/ml-31400-0/nieuwsbrief). Deel deze link onder je watersportvrienden, zodat ook zij niets hoeven te missen.

Wil je ons watersportnieuws automatisch op bijvoorbeeld de site van je watersportvereniging delen of dat van je watersport gerelateerde bedrijf, neem dan even contact met ons op. Je ontvangt dan van ons gratis een link die je op je site kunt zetten. Bel met onze redactie: 072-5710158 of mail naar info@watersport-tv.nl.  (mailto:info@watersport-tv.nl)

Scherm­afbeelding 2024-10-17 om 10.47.55 Scherm­afbeelding 2024-10-17 om 10.47.55