Dutch Premium Yachtshow in Grou

Op initiatief van Tristian, Vanton en Zilverman Yachts

GROU- Tristian Yachts, Vanton Yachts en Zilverman Yachts organiseren op 2 en 3 november in Grou de Dutch Premium Yachtshow. Op de nieuwe werf van Tristian Yachts presenteren de drie jonge, gepassioneerde werven in een sfeervolle entourage hun meesterwerken. Daarnaast zijn er diverse toeleveranciers aanwezig.

Tristian Yachts (http://www.tristianyachts.com) onthult de in aanbouw zijnde TY44: een schitterend, snelvarende jacht van aluminium. Deze luxe boot is niet alleen krachtig en comfortabel, maar ook uiterst wendbaar, perfect voor onvergetelijke dagen op het water met vrienden en familie.   

Vanton Yachts (http:// www.vanton-yachts.com ) presenteert de prestigieuze Quicksteel® 45: een jacht dat meerdere nominaties heeft ontvangen, waaronder de felbegeerde Powerboat of the Year 2024 Award. Met zijn innovatieve ontwerp en uitzonderlijke vaareigenschappen biedt dit jacht ongeëvenaarde luxe en comfort. Maak een proefvaart en ervaar de royale ruimte die deze luxe yacht te bieden heeft!

Zilverman Yachts (http://www.zilverman.com ) toont de adembenemende ZM800 en ZM33, handgemaakte tenders die gerust een kunstwerk op het water genoemd mogen worden. Deze unieke snelvarende tenders zijn ontworpen met een scherpe focus op kwaliteit en comfort, perfect voor prachtige tochten. Geniet van een proefvaart en laat u imponeren door het vakmanschap van Zilverman.

Tijdens het evenement zal de bekende racelegende Tim Coronel samen met Ton van Rutten van Vanton Yachts een demonstratie geven van de revolutionaire Acqua3 (https://acqua3.nl), een duurzame oplossing voor het schoonmaken van jachten zonder chemicaliën. 

Daarnaast zijn diverse leveranciers aanwezig met innovatieve producten. Zoals de geavanceerde Quick S.p.A. Gyro-stabilisatoren die eenvoudig op ieder schip gemonteerd kunnen worden voor maximaal comfort op ruwe wateren.

BEIXO vouwfietsen toont stijlvol ontworpen, kettingloze vouwfietsen, ideaal voor de moderne luxe vaarder. Deze aluminium fietsen zijn ook met elektrische (LiFePo4 Lithium accu) aandrijving te verkrijgen. Bekijk de prachtige, duurzame Ecodeck® teakdekken voor een onderhoudsvrije afwerking van uw jacht. Een veelzijdig product met tal van mogelijkheden, ook voor bestaande schepen. Naast verscheidene leveranciers is ook Studio Oostwoud aanwezig voor een 3D presentatie van het interieur van de TY44. 

 

Locatie: Singel 50, 9001 XP te Grou, Friesland, Nederland. 

 

Afbeelding 192 Afbeelding 192
Afbeelding 193 Afbeelding 193
Afbeelding 194 Afbeelding 194