Boot Holland kiest voor noodzakelijke nieuwe koers

Organisatie gaat voor het creëren van een complete beleving

LEEUWARDEN - De organisatie van Boot Holland kiest voor een noodzakelijke nieuwe koers. Na de laatste editie was er veel kritiek van bezoekers, maar ook exposanten en dat heeft men zich in Leeuwarden aangetrokken. Het roer gaat om en dat zal volgend jaar maart volgens het nieuwe organisatieteam terug te zien zijn in een frisse uitstraling, innovatieve aanpak die de bezoekerservaring naar een hoger niveau brengt.

Boot Holland trok afgelopen editie opnieuw minder bezoekers. Dus dat er iets moet gebeuren om het tij te keren, mag duidelijk zijn. Nadat in 2020 het doek viel voor de Hiswa Amsterdam Boat show is Boot Holland nog de enige indoor watersportbeurs in ons land. Het is voor de watersport belangrijk dat die behouden blijft. Voor de organisatie breekt een spannende fase aan.

Eén van de grootste veranderingen in 2025 is de nieuwe indeling van de beursvloer. Zo laat de organisatie weten. De beurs wordt opgedeeld in verschillende themapleinen. Of je nu geïnteresseerd bent in open boten, duurzame watersporttechnologie of andere nautische producten, de themapleinen zorgen voor een overzichtelijke en inspirerende beursbeleving.

Boot Holland 2025 biedt meer dan alleen boten en accessoires. Zo valt te lezen in het persbericht. Het evenement draait om het creëren van een complete beleving. Naast het bekijken van boten heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan demonstraties en presentaties van experts. Of je nu een ervaren watersporter bent of net begint, er is voor iedereen iets te beleven.

Bedoeling is dat in de aanloop naar Boot Holland 2025 een uitgebreide mediacampagne wordt opgezet, om bezoekers tijdig te informeren over wat zij allemaal kunnen verwachten op de beurs. En te stimuleren om naar Leeuwarden te komen. 

Met een vernieuwde uitstraling, een divers aanbod, en volop nieuwe belevingen is Boot Holland 2025 hopelijk weer dé plek voor iedereen met een passie voor de watersport. 

De crew van Watersport-TV zal net als afgelopen editie weer een Boot Holland special maken. Voor een impressie, klik hier! (https://www.youtube.com/watch?v=_H0sanNat4o&t=360s). Exposanten die hun primeurs extra willen belichten kunnen contact opnemen met onze redactie door een bericht te sturen naar info@watersport-tv.nl. (mailto:info@watersport-tv.nl)

Boot Holland 2025 (http://www.boot-holland.nl) is van 5 tot en met 9 maart.

 

Lees ook column: Opgegroeid met watersportbeurzen (https://www.watersport-tv.nl/nw-31400-7-4396686/nieuws/opgegroeid_met_watersportbeurzen.html)

 

 

Afbeelding 200 Afbeelding 200
Afbeelding 203 Afbeelding 203
Afbeelding 202 Afbeelding 202
Afbeelding 201 Afbeelding 201
Afbeelding 204 Afbeelding 204
Afbeelding 205 Afbeelding 205