Zeilrally & race van Scheveningen naar Roscoff

SCHEVENINGEN- De Stichting Zeilrace & Rally organiseert volgend jaar voor de 19e keer een zeilrace en rally. De start is op 17 juli in Scheveningen en de finish in het Franse Roscoff. Vanaf 1 december is inschrijven mogelijk.

Het evenement bestaat uit een zeilrace (500 NM) & rally/toertocht (350 NM). De race is non-stop en bij de rally is het toegestaan om meerdere havens aan te lopen.

Het is een nautische eindbestemming voor alle toer- en wedstrijdzeilers die iets verder willen dan kust hoppen. De ligging aan de baai van Morlaix met Ile de Batz aan de overkant en de Kanaaleilanden om de hoek maken het uniek. Brest, Lorient en de Bretonse Zuidkust zijn binnen bereik, de Engelse zuidkust is een bezoek echt waard op de terugtocht. Familie en vrienden kunnen invliegen (Brest) of met openbaar vervoer of auto komen voor een bemanningswissel en vanuit een prachtige omgeving de vakantie voortzetten. Er wordt een Captain’s Dinner en een walprogramma in Roscoff georganiseerd met feestelijke prijsuitreiking op vrijdag 18 juli waarbij familie en vrienden niet mogen ontbreken

Voor meer informatie kunt contact opnemen met Scheveningen500 via communicatie@zeilrace-rally.nl (mailto:communicatie@zeilrace-rally.nl)

Afbeelding 12 Afbeelding 12